İstinye Üniversitesi EE Bölüm Başkanımız Dr. Hasan Onur Keleş, Tokyo'da düzenlenen Functional Near Infrared Spectroscopy 2018 konferansina katılarak üniversitemizi temsil etmiştir.

İstinye Üniversitesi EE Bölüm Başkanımız Dr. Hasan Onur Keleş, 05-08 Ekim 2018 tarihleri arasında Tokyo'da düzenlenen Functional Near Infrared Spectroscopy 2018 (fNIRS2018) konferansina katılarak üniversitemizi temsil etmiştir. Dr. Keleş, Kore merkezli OBELAB şirketi ile ortak çalışma anlaşması yapmıştır. Bu doğrultuda Near Infrared Spectroscopy cihazı fakültemizde yapılan beyin arastırmalarında kullanılmak üzere belirli bir süre için şirket tarafından tahsis edilmistir.