Mühendislik Fakültesi Öğretim Üyemiz Doç. Dr. Mustafa Mısır'in 3 konferans makalesi SEAL 2017'de kabul edilmiş ve konferans bildirisi dahilinde yayınlamıştır.

İstinye Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Mustafa Mısır, Çin’den Nanjing Havacılık ve Uzay Bilimleri ve Shantou Üniversiteleri'nden bazı araştırmacılarla hazırlamış olduğu aşağıda detayları verilen 3 konferans makalesi, Shenzen/Çin'de gerçekleştirilen 11. Uluslararası Simüle Evrim ve Öğrenme Konferansı (SEAL 2017)'na kabul edilmiş ve konferans bildirisi dahilinde yayınlamıştır. Kendisi ilgili makale sunumları için konferansa katılmıştır.

Mustafa Misir. Matrix Factorization based Benchmark Set Analysis: a Case Study on HyFlex. In Proceedings of the 11th International Conference on Simulated Evolution and Learning (SEAL), Shenzhen, China. LNCS 10593, Springer, 2017.

Muhammad Sulaman, Xinye Cai, Mustafa Misir, Zhun Fan. Simulated Annealing with a Time-slot Heuristic for Ready-mix Concrete Delivery. In Proceedings of the 11th International Conference on Simulated Evolution and Learning (SEAL), Shenzhen, China. LNCS 10593, Springer, 2017.

Wenxue Sun, Xinye Cai, Chao Xia, Muhammad Sulaman, Mustafa Misir, Zhun Fan. Greedy based Pareto Local Search for Bi-objective Robust Airport Gate Assignment Problem. In Proceedings of the 11th International Conference on Simulated Evolution and Learning (SEAL), Shenzhen, China. LNCS 10593, Springer, 2017.