Mühendislik Fakültesi Öğretim Üyemiz Doç. Dr. Mustafa Mısır'in "A case study of algorithm selection for the traveling thief problem" başlıklı makalesi SCI indeksli dergilerden Journal of Heuristics'de yayınlanmıştır.

İstinye Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Mustafa Mısır’ın, Adelaide Üniversitesi (Avustralya), Freiburg Üniversitesi (Almanya) ve Sheffield Üniversitesi (Birleşik Krallık)'den araştırmacılarla birlikte hazırlamış olduğu "A case study of algorithm selection for the traveling thief problem" başlıklı makalesi SCI indeksli dergilerden Journal of Heuristics'de yayınlanmıştır.