Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi

Mühendislik Fakültesi Öğretim Üyemiz Dr. Mustafa Mısır'ın yazarlarından biri olduğu "A Bi-objective Constrained Robust Gate Assignment Problem: Formulation, Instances and Algorithm" başlıklı makalesi IEEE Transactions on Cybernetics dergisinde yayınlanmıştır. Makale, Nanjing Havacılık ve Uzay Üniversitesi (NUAA), Hong Kong Şehir Üniversitesi (CityU-HK), Çin Sivil Havacılık Üniversitesi (CAUC) ve Shantou Üniversitesi'den araştırmacılarla birlikte hazırlanmıştır.