Biyomedikal Mühendisliği bölümü öğrencisi Sare Tokuş ve Makine Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Dr. Şenol Pişkin’in Giyilebilir Sensör Çalışmamız Uluslararası kongrede sunuldu.

Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi, Biyomedikal mühendisliği bölümü öğrencisi Sare Tokuş ve Makine Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Dr. Şenol Pişkin tarafından kaleme alınan ve TÜBİTAK 2209A desteği kapsamında gerçekleştirilen "Demir Eksikliğinin İnvaziv Olmayan Tespiti: PPG (Fotopletismografi) Sensörünün Potansiyeli" adlı çalışma İstinye Üniversitesi işbirliğiyle 16-17 Kasım tarihlerinde düzenlenen Endüstri Mühendisliğinde Optimizasyon ve Veri Bilimi konulu Uluslararası Konferans'ta sunulmak üzere kabul edildi. Sunum projenin yürütücüsü olan Sare Tokuş tarafından başarıyla gerçekleştirildi.