Mühendislik Fakültesi Öğretim Üyemiz Dr. Mustafa Mısır, Güney Kore’de gerçekleştirilecek the 22nd Conference on International Federation of Operational Research Societies (IFORS 2020)’nda, Pretoria Üniversitesi (Güney Afrika) ve Nottingham Üniversitesi (İngiltere)´den akademisyenlerle birlikte Stream on Hyper-heuristis başlıklı bir panel organize edecektir.
Our Engineering Faculty member Dr. Hasan Onur Keleş presented his research work titled "Functional Near Infrared Spectroscopy and its applications’’ at İstinye University.
Mühendislik Fakültesi Öğretim Üyemiz Dr. Mustafa Mısır, Otomatik Algoritma Tasarımı, Yapılandırması ve Seçimi Konusunda uluslararası IEEE Görev Gücü (AADCS)’ne katılmıştır.
Mühendislik Fakültesi Öğretim Üyemiz Dr. Mustafa Mısır, AB Çerçeve Programı Ufuk 2020 destekli COST (European Cooperation in Science and Technology) programı kapsamında Kısa Süreli Bilimsel Görev (STSM) hibesi kazanmıştır. Destek, CA15140 - Improving Applicability of Nature-Inspired Optimisation by Joining Theory and Practice (ImAppNIO) COST aksiyonu tarafından sağlanacaktır. İlgili bilimsel ziyaret, University College Dublin (İrlanda)'e yapılacaktır.
Mühendislik Fakültesi Öğretim Üyemiz Dr. Mustafa Mısır
Mühendislik Fakültesi Öğretim Üyemiz Dr. Mustafa Mısır, 2224-A - Yurt Dışı Bilimsel Etkinliklere Katılımı Destekleme Programı kapsamında destek kazanmıştır.
Mühendislik Fakültesi Öğretim Üyemiz Dr. Mustafa Mısır "Active Matrix Completion for Algorithm Selection" başlıklı makalesini the 5th International Conference on Machine Learning, Optimization, and Data Science (LOD) konferasında sunmuştur.
Medical Artificial Intelligence Club,Tanıtım Toplantısı
Prof. Dr. Güven Kıymaz
ıcpr
hasan onur keleş
Dr. Levent Korkmaz, Geliştirdiği Yazılımı NTV'ye Anlattı
Türk Telekom Ventures Yöneticileri Endüstri ve Sistem Mühendisliği Öğrencilerimizle Tecrübelerini Paylaştı
Dr. Öğr. Üyesi Hasan Onur KELEŞ, Çalışmalarını Para Dergisine Değerlendirdi
Dr. Öğr. Üyesi Mustafa MISIR, Yapay Zekâyı Anlattı
bildiri
Business and Consumer Analytics: New Ideas
Öğrencilerimiz Yapay Zeka Konferansına Katıldı
15 Mayıs 2019 Endüstri ve Sistem Mühendisliği Öğrencilerimizin TÜV SÜD Ziyareti
İşlevsel Yakın Kızılötesi Spektroskopisi
 ISU Otomotiv Ve İnovasyon Kulübü 3 Mayıs'ta IDEF'19 Fuarlarına Gidiyor.
Prof. Dr. Mehmet Fatih Taşgetiren hocamızın "Multi-objective energy and daylight optimization of amorphous shading devices in Buildings" adlı makalesi yayınlanmıştır.
Mühendislik Fakültesi Dekanı Sunumu ile"Exponentiation Algorithms" Başlıklı Bir Seminer Gerçekleşirildi.
İSÜ Otomotiv ve İnovasyon Kulübü Öğr. Üyesi Dr. Barış Doğru ile TUYAP Automechanika 2019 Fuarında
ISU Otomotiv ve İnovasyon Kulübü 6 Nisan'da Automechanika Istanbul için TÜYAP'a gidiyor.
İSÜ Otomotiv ve İnovasyon  Kulübü öğrencileri  Öğr. Üyesi Dr. Barış Doğru ile TÜYAP'ta düzenlenen Petroleum İstanbul ve Gas&Power Network Fuarlarında.
Dr. Öğr. Üyesi Funda Özdemir Technische Universiteit Eindhoven’da düzenlenen "Codes, Cryptology and Curves" adlı konferansta
Nanjing Üniversitesi İş Birliği
Prof. Dr. Güven Kıymaz Şişli Belediyesinde düzenlenen “Akıllı Şehir” panelinde