Erasmus form
Mühendislik Fakültesi Öğretim Üyemiz Dr. Mustafa Mısır'in "Hyper-heuristics: Autonomous Problem Solvers“ başlıklı makalesi "Automated Machine Learning and Search” (Springer) adlı kitaba bölüm olarak kabul edilmiştir.
tubitak_makale
journal of sustainable finance and investment
Mühendislik Fakültesi Öğretim Üyemiz Dr. Mustafa Mısır, Katar Üniversitesi Mühendislik ile Sağlık Bilimleri Fakülteleri tarafından organize edilen COVID-19: Modelleme; Yapay Zeka ve Eğriyi Düzleştirmek için Yenilikçi Teknolojiler adlı web seminerine davetli konuşmacı olarak katılarak, COVID-19’a Karşı Yapay Zeka konulu bir konuşma yapmıştır.
makromusic for Spotify
1
yüz siperlik
3d printer
Hekim Söyleşisi: Mühendislik ve Tıp
deprem
Dr. Şener Özönder
Endüstri Mühendisliği Öğretim Üyemiz Dr. Nadi Serhan Aydın’ın (Prof. Gerhard-Wilhelm Weber, Dr. Ioannis Baltas ve Dr. Emel Savku ile) önsözünü yazdığı “Handbook of Research on Smart Computing for Renewable Energy and Agro-Engineering” başlıklı kitap yayınlandı. Kitap, hesaplamaya dayalı modellerin enerji kaynakları ve tarımsal üretime uygulanmasındaki fayda ve zorlukların neler olduğuna ek olarak, bu modellerin nasıl daha düşük maliyetli ve sürdürülebilir çözümler üretebileceğini inceleyen önemli bir kaynak
1
Mühendislik Fakültesi Öğretim Üyemiz Dr. Mustafa Mısır'ın yazarlarından biri olduğu "A Bi-objective Constrained Robust Gate Assignment Problem: Formulation, Instances and Algorithm" başlıklı makalesi IEEE Transactions on Cybernetics dergisinde yayınlanmıştır. Makale, Nanjing Havacılık ve Uzay Üniversitesi (NUAA), Hong Kong Şehir Üniversitesi (CityU-HK), Çin Sivil Havacılık Üniversitesi (CAUC) ve Shantou Üniversitesi'den araştırmacılarla birlikte hazırlanmıştır.
Mühendislik Fakültesi Öğretim Üyemiz Dr. Mustafa Mısır, Güney Kore’de gerçekleştirilecek the 22nd Conference on International Federation of Operational Research Societies (IFORS 2020)’nda, Pretoria Üniversitesi (Güney Afrika) ve Nottingham Üniversitesi (İngiltere)´den akademisyenlerle birlikte Stream on Hyper-heuristis başlıklı bir panel organize edecektir.
Our Engineering Faculty member Dr. Hasan Onur Keleş presented his research work titled "Functional Near Infrared Spectroscopy and its applications’’ at İstinye University.
Mühendislik Fakültesi Öğretim Üyemiz Dr. Mustafa Mısır, Otomatik Algoritma Tasarımı, Yapılandırması ve Seçimi Konusunda uluslararası IEEE Görev Gücü (AADCS)’ne katılmıştır.
Mühendislik Fakültesi Öğretim Üyemiz Dr. Mustafa Mısır, AB Çerçeve Programı Ufuk 2020 destekli COST (European Cooperation in Science and Technology) programı kapsamında Kısa Süreli Bilimsel Görev (STSM) hibesi kazanmıştır. Destek, CA15140 - Improving Applicability of Nature-Inspired Optimisation by Joining Theory and Practice (ImAppNIO) COST aksiyonu tarafından sağlanacaktır. İlgili bilimsel ziyaret, University College Dublin (İrlanda)'e yapılacaktır.
Mühendislik Fakültesi Öğretim Üyemiz Dr. Mustafa Mısır
Mühendislik Fakültesi Öğretim Üyemiz Dr. Mustafa Mısır, 2224-A - Yurt Dışı Bilimsel Etkinliklere Katılımı Destekleme Programı kapsamında destek kazanmıştır.
Mühendislik Fakültesi Öğretim Üyemiz Dr. Mustafa Mısır "Active Matrix Completion for Algorithm Selection" başlıklı makalesini the 5th International Conference on Machine Learning, Optimization, and Data Science (LOD) konferasında sunmuştur.
Medical Artificial Intelligence Club,Tanıtım Toplantısı
Prof. Dr. Güven Kıymaz
ıcpr
hasan onur keleş