Prof. Dr. Güven Kıymaz
ıcpr
hasan onur keleş
Dr. Levent Korkmaz, Geliştirdiği Yazılımı NTV'ye Anlattı
Türk Telekom Ventures Yöneticileri Endüstri ve Sistem Mühendisliği Öğrencilerimizle Tecrübelerini Paylaştı
Dr. Öğr. Üyesi Hasan Onur KELEŞ, Çalışmalarını Para Dergisine Değerlendirdi
Dr. Öğr. Üyesi Mustafa MISIR, Yapay Zekâyı Anlattı
bildiri
Business and Consumer Analytics: New Ideas
Öğrencilerimiz Yapay Zeka Konferansına Katıldı
15 Mayıs 2019 Endüstri ve Sistem Mühendisliği Öğrencilerimizin TÜV SÜD Ziyareti
İşlevsel Yakın Kızılötesi Spektroskopisi
 ISU Otomotiv Ve İnovasyon Kulübü 3 Mayıs'ta IDEF'19 Fuarlarına Gidiyor.
Prof. Dr. Mehmet Fatih Taşgetiren hocamızın "Multi-objective energy and daylight optimization of amorphous shading devices in Buildings" adlı makalesi yayınlanmıştır.
Mühendislik Fakültesi Dekanı Sunumu ile"Exponentiation Algorithms" Başlıklı Bir Seminer Gerçekleşirildi.
İSÜ Otomotiv ve İnovasyon Kulübü Öğr. Üyesi Dr. Barış Doğru ile TUYAP Automechanika 2019 Fuarında
ISU Otomotiv ve İnovasyon Kulübü 6 Nisan'da Automechanika Istanbul için TÜYAP'a gidiyor.
İSÜ Otomotiv ve İnovasyon  Kulübü öğrencileri  Öğr. Üyesi Dr. Barış Doğru ile TÜYAP'ta düzenlenen Petroleum İstanbul ve Gas&Power Network Fuarlarında.
Dr. Öğr. Üyesi Funda Özdemir Technische Universiteit Eindhoven’da düzenlenen "Codes, Cryptology and Curves" adlı konferansta
Nanjing Üniversitesi İş Birliği
Prof. Dr. Güven Kıymaz Şişli Belediyesinde düzenlenen “Akıllı Şehir” panelinde
Elektrik Elektronik Mühendisliği Bölüm Başkanımız Dr Öğr. Üyesi Hasan Onur KELEŞ, mezunu olduğu University of Houston tarafından hazırlanan haberde mühendislik Fakültemizin vizyonunu anlattı.
Dr. Öğr. Üyesi Barış Doğru'nun "Valve timing optimisation of a spark ignition engine with skip cycle strategy" adlı makalesi
afis
İstinye Üniversitesi Haberler