Faz3 IoT firması staj olanakları

Üniversitemiz Mühendislik Fakültesi Yazılım Mühendisliği Bölümü 2. Sınıf öğrencilerimizden bazıları uzaktan isteğe bağlı stajlarına başlıyorlar. Faz3 IoT firmasında stajlarını yapacak olan öğrencilerimiz, Nesnelerin İnternet'i konularında kendilerini geliştirme, bu alanda çokça kullanılan protokol ve uygulamalara aşina olma ve kendi fikirlerini hayata geçirmeye uygun bir IoT altyapısından faydalanma imkanına sahip olacaklar. Halen 20 milyar adedi aşkın cihazın parçası olduğu Nesnelerin İnternet'i ekosisteminin önümüzdeki birkaç yıl içerisinde katlanarak daha da büyümesi bekleniyor. Mevcut Kovid-19 şartlarında uzaktan tamamlamaya da uygun olan bu staj imkanının öğrencilerimizin akademik ve mesleki gelişimleri için çok önemli bir katkısı olacağına inanıyor ve öğrencilerimize bu imkanı sağlayan Faz3 IoT firmasına teşekkürlerimizi sunuyoruz.