İSÜ Otomotiv ve İnovasyon Kulübü Öğr. Üyesi Dr. Barış Doğru ile TUYAP Automechanika 2019 Fuarında

6 Nisan 2019 Cumartesi günü İSÜ Otomotiv ve İnovasyon Kulübü olarak Öğr. Üyesi Dr. Barış Doğru rehberliğinde TUYAP Automechanika 2019 fuarını ziyaret ettik "Dünyanın en büyük 3. Otomotiv endüstri ve otomotiv fuarı olan Automechanika Türk ve Avrupa endüstrilerini bir araya getirerek Türkiye için olduğu kadar çevre ülkeler için de önemli bir buluşma platformudur. Automechanika Istanbul, üç kıtadan tüm otomotiv üretim ve onarım profesyonellerini bir araya getirdi. Ögrencilerimiz "Elektrikli Araclar" ve "Formula Student Takımları Buluşması" etkinliklerine katilarak ilerde üniversitemiz bünyesinde kurmak istedikleri "Formula İstinye" takimi ile ilgili ön bilgiler edinip uluslararasi yarışmalarda yer alabilmek için gerekli altyapı, yazılım ve sponsorluk destekleri ile ilgili görüşmeler yaptılar. Üniversitemiz bünyesinde içten yanmalı motorlu taşıt, hibrit ve elektrikli taşıtla birlikte otonom araçlarla rekabetçi ve yenilikçi vizyona sahip bir takım haline gelerek araştırma ve geliştirme faaliyetlerine yoğunlaşılması konusunda fikir birliğine varıldı.